Lesgevers

Een kleine voorstelling van ons team :

Moïra Van Oudenhove

Moira Van Oudenhove Ik ben Moïra,  mama van 2  jonge krijgers. Wij wonen in een huis vol circus en penselen, dat is niet altijd overzichtelijk maar we leven liever niet zonder.Ik hou van onkruid, de zee, abrikozen en het vrolijke geneurie van mijn zoontje Arthur in de ochtend. Het allerliefst werk ik samen met hem aan één van onze schilderijen, ik vind het heerlijk om hem te begeleiden terwijl hij de verschillende soorten materialen ontdekt en uitprobeert. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en de puurheid, de kinderlijke lijntjes in zijn werk zijn ontroerend mooi.Vroeger wou ik Mary Poppins worden, ik verbaasde me telkens weer over die fantastische bodemloze tas vol magische spullen.. eigenlijk is ’t kwasteeltje een beetje zoals die tas.. boordevol magie voor de kleine mens.

Anne Veestraeten

anne Hallo, ik ben Anne en geef het kleuteratelier in Diepenbeek.

Goele Motten

Goele Motten Toen ik er op jonge leeftijd achterkwam dat je met verf, krijt, klei, … een hele nieuwe wereld kon creëren, ging er een deurtje open dat nooit meer is dichtgegaan… Ik ben in die wereld blijven wonen en ben hier ook mijn liefste ventje tegengekomen. Samen hebben we 3 kleine patatjes (Hasse, Roos en Louis) en een heel druk leven.We gaan veel naar theater, of komen tot rust in de natuur en in de vakantie doen we vaak een citytripje of gaan we kamperen met de caravan!Samen met de kinderen op onderzoek gaan en hen leren hoe ze hun wereld zelf mooi kunnen maken, dat is elke dag een geschenk.

Charlotte Mergeay

Charlotte Mergeay Toen ik een klein meisje was droomde ik ervan om kleuterjuf te worden. Samen met kinderen op creatief onderzoek gaan is mijn grootste passie. Mijn droom is uitgekomen,.. ik sta nu voor de klas en ik vind het heerlijk om te knutselen en met verf en kleur bezig te zijn. Toen Moïra me contacteerde om ’t Kwasteeltje-team te versterken moest ik geen twee keer nadenken. Hier zag ik echt een leuke uitdaging die in de lijn van mijn favoriete bezigheden ligt. Een leven vol creativiteit daar droomt toch iedereen van, niet?

Elien Dello

elien Ik ben Elien en geef het kleuteratelier op maandag.

Ine Vanbaelen

ine Hallo, ik ben Ine en ik geef het kleuteratelier in Hasselt

Lien Jehaes

lien Hallo, ik ben Lien en ik geef de muzelesjes rond bewegingstheater.

Naomi Croes

Naomi Croes  Ik doe niets liever dan met mijn neus boven de verfpotten hangen en creatieve nieuwtjes te ontdekken. Het allerliefste werk ik met kinderen, hierdoor was de keuze om kleuterjuf te worden dan ook snel gemaakt. Ik vind het leuk om zowel thuis als in de klas creatief bezig te zijn en te experimenteren met rommeltjes en kleur. De rest van mijn vrije tijd wordt vooral gevuld met sporten (atletiek) en tijd doorbrengen met vrienden.

Jolien Hardy

21272266_10212494904542129_2148341184259554482_n Hallo, mijn naam is Jolien en ik verzorg de muzelesjes theater en dans.

Tine Lambert

tine Hallo, mijn naam is Tine en ik verzorg de crealesjes op woensdag.

Mariska Stulens

67507638_2562714647095975_2717947526446579712_n Hallo, mijn naam is Mariska en ik verzorg de media-lessen in Martenslinde.