Atelier

  • Atelier

t Kwasteeltje is een academie waarbij kleuters ondergedompeld worden in een prachtige muzische wereld vol beeldcircustheaterdansmuziek en audio-visuele vorming.

Op een eenvoudige en speelse wijze ontdekken de kleuters de artistieke waarde van beeldende kunst. We vertrekken vanuit de leef- en denkwereld van het kind en bieden hun op een creatieve manier een brede waaier van technieken en vaardigheden aan. Onze beeldende lessen worden, naargelang het gekozen atelier, aangevuld met circus en theater.

In een positieve sfeer, van maximum 10 kindjes per klas, trachten we de kinderen aan te zetten tot experimenteren alsook met het sociaal- maatschappelijk functioneren binnen een groep.
De kleuteracademie is voor kleuters van 4 tot 6 jaar. Het inschrijvingsgeld bedraagt 145,00 euro: incl. verzekeringen en al het materiaal dat we tijdens het schooljaar gebruiken.
Onze ateliers starten de 3de week van september en worden eind mei afgesloten met een tentoonstelling.

Naast onze kleuteracademie, bieden wij elke schoolvakantie kampjes aan en hebben wij een tof team dat kinderanimatie op maat aan huis verzorgt.