Animaties

Maak je feest nog leuker en kies uit onze verschillende wagens van Romanie!

Elke caravan wordt aangepast aan uw thema.

Voor meer info : contacteer ons en vraag onze prijsofferte.

De Circus-crea Caravan

Deze workshop start in een gezellig caravannetje, waarbij de kinderen na een verhaal hun eerste stappen zetten in de wereld van het circus.
Een geleide workshop waarbij de kinderen kunnen oefenen op de loopbal, pedalo, de diabolo, flowersticks, circusbordjes, sjaaltjes, kegels, balletjes, bilibo’s..
Na een uurtje trekken we ons even terug om te starten met de crea-workshop; deze wordt op voorhand besproken met de ouders. Het kunstwerk wordt na het feest mee naar huis genomen als aandenken.

Kindergrime

Deze workshop wordt gespeeld op een trottinette. De kinderen nemen plaats op een troon en worden niet alleen gegrimeerd maar krijgen er ook een verassend zot kapsel bij.
Het is uiteraard ook mogelijk om deze workshop te laten doorgaan in één van onze caravans.

Vertelcaravan

Verhalen vertellen, samen met kinderen… laat je verwonderen.
Na het verhaal is er tijd voor een heuse crea-opdracht in het
thema van het verhaal. Doordat de kinderen het verhaal voor een groot stuk zelf maken, zijn de resultaten elke keer opnieuw
een grote verrassing

Vertelcaravan en circus

Deze workshop start in een gezellig caravannetje, waarbij de kinderen actief deelnemen aan een spannend verhaal. Na het verhaal zetten de kinderen hun eerste stappen in de wereld van het circus, waarbij ze alle circusmaterialen mogen uitproberen; ballopen, koorddans, diabolo, jongleren, circusbordjes..

Knutselcaravan

Bij deze workshop steken we de handen uit de mouwen en gaan aan de slag met klei, verf, plakband, allerhande knutselmateriaal, lijm en penselen. Ook dit thema wordt ingezet aan de hand van een interactief verhaal. Voor de echte knutselaars!
Mooie eindresultaten verzekerd!

Bubbelbel caravan

Voor de allerkleinste… Maar ook onweerstaanbaar voor de allergrootste. Bij deze caravan verdiepen we ons in de onderwaterwereld… Een wereld van bubbels zeep en helende muziek. Laat je betoveren en neem actief deel aan deze workshop. Ontdek zelf met wat je allemaal “bellen” kunt maken. Van kleintjes tot reuze grote of trek je terug in de caravan voor bijzondere bubbelexperimenten!

Ballonnenclown

Naargelang jullie wensen komen we met één, twee of met een hele bende clowns naar jouw feest.
We maken de zotste figuren en als je wil maken we ook even tijd om het je zelf te leren.

De make-over caravan

Bij deze workshop krijgen de kinderen een mooi afgewerkt ‘ kapsel’, versiert met bloemen, fruit en prachtig duurzaam materiaal. Ook de nageltjes worden gelakt en glitter-tattoo’s mogen niet ontbreken. Ook leuk voor jongens!

De kokkerel caravan

Bij deze workshop nemen de kinderen zelf de touwtjes in handen we maken cupcakes, koekjes, suikerappels en pannenkoeken.

Workshop theater en clownerie * Volwassenen

De workshop clownerie is een heerlijke maar intense workshop..
Onze docenten hebben niet de visie dat je met een rode neus, grote schoenen en te grote kleren.. een clown bent. Een clown ben je vanbinnen uit, deze is het meest zichtbaar als we kind zijn.. Jammer genoeg ‘leren’ we hem te verstoppen met ouder worden. Tijdens deze workshop leren we je om terug het oprechte kind in jezelf te vinden en van daaruit vertrekt clownerie.
Hierbij bieden we ook een basis aan van theater.. lichaamshouding.. oogcontact.. het aannemen van een hoge status, lage status en wat dit met je doet..
Durven voelen, beleven en jezelf laten zien

Roodkapje en de boze wolf

Wie kent dit sprookje niet! Het komt nu echt tot leven. Roodkapje loopt door de straten op zoek naar het huisje van haar oma. Maar ook de boze wolf lonkt achter de hoek. Dit is een interactief straattheater stuk waarin iedereen moet helpen om roodkapje veilig bij oma te brengen. Bijzonder om te weten : De boze wolf heeft springstelten aan en maakt hierdoor tijdens zijn zoektocht naar Roodkapje opmerkelijke reuze sprongen tussen het publiek!

Het Krijtpaleis

Bekijk ons filmpje en je weet genoeg 🙂 zeker eens bekijken : http://www.circus-paljasso.be/krijtpaleis/
De dag van vandaag zit alles vol van moderne snufjes. Maar deze animatie brengt je terug naar de goede oude tijd van het krijt.
Een heus kasteel wordt opgebouwd waar groot en klein op kunnen tekenen met krijt. Maar ook het beroep van nar wordt je bijgebracht.
Je kan er leren jongleren en gekke fratsen uithalen. Dit alles gebeurt in een kader van aangepaste muziek en klederdracht.
Alles wordt kracht bijgezet door vlammenwerpers in de torens van het kasteel. Indien gewenst kan er zelfs een echte draak meekomen.
Of een heuse vuurshow om van jou event een groot spektakel te maken.

Het huisje van Hans en Grietje

Bekijk ons filmpje en je weet genoeg 🙂 zeker eens bekijken: www.facebook.com/tKwasteeltje/videos
Het huisje van Hans en Grietje is een caravan die volledig is omgetoverd tot het snoephuisje van Het sprookje van Hans en Grietje. Op het huisje hangen reuze snoepjes deze zijn met de hand gemaakt uit kleurrijke stofjes.
De kinderen moeten proberen om alle snoepjes van de caravan af te trekken zonder dat de heks hen kan tikken.
Dit is een heerlijk interactief spel waarbij de ouders uitgenodigd worden om ‘de heks’ te spelen.
Kijk en doe plezier voor jong en oud!

Photobooth zowel voor kinderen als volwassenen

Deze animatie is een mooie en vooral ontwapenende aanvulling op jullie feesten en happenings.
We bouwen voor jullie een decor en zetten attributen en kledij klaar.
De bezoekers / gasten kunnen zich hier laten gaan en poseren met bekenden en vreemden.
Een professionele fotograaf neemt foto’s en onze juffen helpen jullie met klaarmaken.  Aanvullend kan hier ook grime en kapsalon bij gekozen worden.
Haal het kind in je naar boven!